CBD-karkki - Tilaa CBD-karkit kotiovelle

CBD-karkit ovat ikään kuin superfood herkkuja: saat annoksen CBD:tä joka rauhoittaa mieltä ja kehoa, sekä samalla saat suun makeaksi. CBD-karkit eivät sisällä THC:ta, joten päihdyttävistä vaikutuksista ei tarvitse murehtia.

Mitä ovat CBD-karkit?

CBD-karkit muistuttavat ulkonäöltään Haribon nallekarkkeja. Maku myötäilee myös nallekarkkeja. CBD-karkeista on todella vaikea erottaa CBD öljyn makua. Tämän vuoksi on tärkeää, että CBD-karkit pidetään poissa lasten ulottuvilta, sillä ne saattavat kadota hyvinkin nopeasti lasten suihin.

CBD:tä lukuunottamatta, karkit ovat sisältönsä puolesta hyvin tavallisia makeisia.

CBD-karkkien ainesosat:

  • Maissisiirappi
  • Sokeri
  • Vesi
  • liivate
  • Happamuudensäätöaineet (maitohappo, sitruunahappo)
  • Hyytelöimisaine (pektiini)
  • Kannabidioli (CBD)
  • Luontaiset aromit
  • Kasviöljy (palmu)
  • Hedelmä- ja kasviuutteet (spirulina, kurkuma, sitruuna-, kookos-, appelsiini-, porkkana-, vadelma-, punajuuriuutteet, mansikkauutteet, karpalouutteet), kiillotusaine (karnaubavaha).

CBD-karkkien kalomäärät ovat myös hyvin matalia. Yhdessä karkissa on noin. 10 kaloria, rasvaa on 0g ja sokeria 1g. alla olevasta kuvasta saat tarkemman erottelun ravintosisällöstä.

Parhaat CBD-karkit

CBD-karkit vs CBD-öljylle – kumpi on parempi?

CBD-karkeissa on muutama merkittävä etu öljyihin nähden. Suurin etu on annostelu. Karkeilla on huomattavasti helpompi säädellä CBD-annostelua verrattuna öljyihin. Yleensä karkit sisältävät tasamäärän CBD:tä. Esimerkiksi Naturecanin CBD-karkit sisältävät 10mg CBD:tä per karkki. Vastaavasti öljyä käyttäessäsi joudut laskemaan tippojen määrät, jotta saat oikean annostuksen.

CBD-karkkeja on myös helppo kuljettaa mukana. Karkit on pakattu jämäkkään muovipurkkiin ja niitä voi napsia ilman sen suurempaa huomiota työpaikalla tai tienpäällä.

Joille kuille öljyn maku saattaa olla luontaan työntävä. Niille joille öljy nieleminen on vastenmielistä, nallekarkit ovat hyvä vaihtoehto. Karkit maistuvat hyviltä ja ne peittävät öljyn maun alleen.

No kumpi sitten on parempi?

Tämä oikeastaan riippuu ihan täysin henkilökohtaisesta mieltymyksestä. Molemmat vaikuttavat ihan samalla tavalla, mutta öljy saattaa imeytyä hiukan nopeammin. Toisin sanoen sillä ei ole mitään väliä käytätkö öljyä vai popsitko CBD-karkkeja, sillä lopputulos on täysin sama.

CBD-karkki annostelu

CBD-annoksen suuruus riippuu iästä, painosta ja pituudesta. Mikäli olet kokeilemassa CBD-karkkeja ensimmäistä kertaa, kannattaa aloittaa pienellä annoksella. 20mg CBD:ta per päivä (2 nallekarkkia) on varsin sopiva annos uusille käyttäjille. Voit ottaa esimerkiksi yhden karkin aamulla ja yhden illalla.

CBD-karkki kokemuksia

Itse käytän CBD:ta lähinnä iltaisin. Otan CBD:tä pari tuntia ennen nukkumaan menoa rauhoittaakseni itseni kiireisen päivän jälkeen. Täytyy sanoa, että CBD-karkit ovat loistava vaihtoehto kaltaiselleni herkkusuulle. Koitan pitää makeiset pois ruokavaliostani arkipäivisin, sillä säästän ne viikonlopulle. 2kpl CBD-karkkeja iltaisin on toiminut hyvin itselleni: saan pienen makeisen iltaisin ja CBD-karkit rauhoittavat sekää kehoa ja mieltä kiiresen päivän jälkeen. Mikäli et pidät öljystä ja kapseleiden nieleminen ei ole sinun juttusi, suosittelen kokeilemaan CBD-karkkeja.

 

 

Sivustomme käyttää evästeitä

Hyväksy Lue Lisää