Cibdol Kokemuksia 2022

CBD.FI / Kokemuksia / Cibdol Kokemuksia

Tuotevalikoima

  öljyt voiteet kapselit lemmikit muut kannabinoidit

Arvosana : 5/5

5/5
 • positive Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia ainesosia
 • positive Tuotteet käyvät läpi laajamittaisen testauksen
 • positive Kaikki tuotteet ovat Cibdolin itsensä valmistamia tuotteita
 • negative Minimi tilaus ilman toimituskuluja on hieman korkea

Tietoa kaupasta

 • Hampun alkuperä: Sveitsi
 • Perustettu: 2017

Toimitus

 • Toimitusaika: 3-6 arkipäivää
 • Toimituskulut: 4.95€ (alle 25€:n tilauksille)
 • Pikatoimitus: 9.95€ -12-94€
 • Toimitusaika pikatoimituksille: 1-2€

cibdol-etusivu

Cibdol on Alankomaissa perustettu yritys, joka valmistaa tuotteensa Sveitsissä. Tuotteiden kasvatuksessa ja valmistuksessa noudatetaan tiukkaa valvontaa. Cibdol pitää tärkeänä vihreitä arvoja ja ympäristöystävällisyyttä, joten jokaisessa tuotantovaiheessa pyritään noudattamaan tarkasti asiaankuuluvia suosituksia. Hampun kasvatukseen ei ikinä käytetä tuholais- tai kasvimyrkkyjä, kasvuhormoneja, kemiallisia lannoitteita tai mitään muitakaan ympäristölle haitallisia lisäaineita.

Cibdol hyödyntää CBD:n luonnollisen tehon ja valmistusprosessissa suodatetaan pois kaikki epäpuhtaudet ja lisäaineet. CBD:n suosio maailmalla on kasvussa ja yhä useampi tutkija, valmistaja sekä kuluttaja löytävät jatkuvasti uusia käyttötarkoituksia tälle ihmeyhdisteelle. Kuluttajilla ympäri maailman on hyvin positiivisia Cibdol kokemuksia.

Cibdol pitää liiketoiminnan tärkeimpänä asiana asiakaspalvelua, ja jokainen asiakas onkin kullan kallis yritykselle. Cibdol tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua jo ennen ostotapahtumaa, sen aikana ja myös sen jälkeen. Jokainen palaute otetaan vastaan lämmöllä ja asiakkaita kehotetaankin ketomaan omia Cibdol kokemuksia ja esittämään kysymyksiä pienellä kynnyksellä, mikäli jotakin kysyttävää ilmenee. Yhteydenottolomake on helppo täyttää sivuilla, ja vastaus yhteydenottoon tulee nopeasti.

Hampun alkuperä

Cibdol käyttää Euroopassa kasvatettua hamppua tuotteissaan ja yrityksen laboratorio sijaitsee Sveitsissä. Erotteluun käytetään CO2-menetelmää, joka on paras tapa saada eroteltua CBD:tä hampusta.

Yrityksen toimintatapoihin kuuluu myös hyvin läpinäkyvä tiedottaminen ja avoimuus erottelumenetelmistä sekä muista toimenpiteistä tuotteen valmistukseen liittyen. Cibdol testaa tuotteidensa raaka-aineet ja maaperän, jossa hamppu kasvaa. Näin yritys saa varmistettua tuotteiden vastuullisen valmistuksen ja turvallisen lopputuloksen, joka takaa positiivisia Cibdol kokemuksia.

Tuotevalikoima

Cibdolin verkkokaupasta löytyy laaja tuotevalikoima erilaisia CBD- ja muita kannabistuotteita.

Cibdolin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset öljyt, kauneustuotteet, eläimille tarkoitetut tuotteet sekä jopa karkit. Myös e-nesteitä, vaporisaattoreita sekä nestesäiliöitä on saatavilla verkkokaupasta.

Cibdolin tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset öljyt, kauneustuotteet, eläimille tarkoitetut tuotteet sekä jopa karkit. Myös e-nesteitä, vaporisaattoreita sekä nestesäiliöitä on saatavilla verkkokaupasta.

E-nesteet tulevat eri kokoisissa pakkauksissa, ja sisältävät täyden spektrin CBD-ekstraktia, jatkeaineita sekä makuaineita. Makuvaihtoehtoina on mm. minttu, mango ja mansikka. E-nesteet testataan jokainen tuotantoerä kerrallaan turvallisessa ympäristössä laboratoriossa, eivätkä ne sisällä nikotiinia, THC:tä tai muita koukuttavia kemikaaleja. E-nestettä voi käyttää monen eri vaporisaattorin tai e-savukkeen kanssa.

Eläimille sopivaa tuotevalikoimaa löytyy myös: kissoille ja koirille löytyy seuraavia tuotteita: CBD-pastillit, CBD-öljy sekä CBD-herkut. Rakkaat lemmikit voivat olla yhtä herkkiä kuin ihmisetkin, ja nykyään verkossa on tarjolla suuri määrä lemmikeille suunnattuja tuotteita, minkä vuoksi voikin olla vaikeaa löytää juuri sopivia tuotteita perheen karvaisimmille.

Cibdolin eläimille suunnatut CBD-tuotteet tarjoavat kokonaisvaltaista helpotusta ja hyvinvointia iästä ja rodusta riippumatta. Hyvinvoinnin takaavat myös tarpeelliset vitamiinit ja hivenaineet, joita on lisätty tuotteisiin.

Cibdol yritys

Alun perin Hollannissa syntyneen Cibdolin perustajat ymmärsivät nopeasti sveitsiläisten luomutuotteiden potentiaalin ja alkoivat pian tuottaa omia CBD-tuotteitaan. Yrityksen laboratorio sijaitsee Sveitsissä.

Tällä hetkellä yritys on keskittynyt CBD-öljyihin, mutta tekee myös CBN- ja CBG-tuotteiden kehitystä, vaikka ne eivät suuremmalle yleisölle ole vielä tuttuja. Niiden suosion tulevaisuudessa kasvaessa, on jo tuotevalikoima valmiina ja testattuna. Cibdolin CBD-öljyt ja muut tuotteet tunnistat miellyttävästä tekstuurista ja kultaisesta väristä.

Yrityksen läpinäkyvyys sekä avoimuus yhteistyökumppaneista on kunnioitusta herättävää ja suuri syy sille, miksi useilla kuluttajilla on hyvin positiivisia Cibdol kokemuksia. Kolmannen osapuolen laboratorioiden ja muiden mukana olevien tahojen todistukset ja analyysit löydät Cibdolin verkkosivuilta. Sivuilta löytyy perinpohjaiset selonteot tuotteiden ja kokeiden alkuperistä ja tekijöistä.

Asiakaspalvelu pelaa niin ikään todella hyvin. Jos kysymyksiä herää, tavoitat yhteyshenkilön helposti puhelimella, sähköpostilla tai yrityksen verkkosivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelu auttaa myös kun tarvitset apua verkkokaupassa asioidessasi tai et tiedä mikä tuote sopisi juuri sinulle.

2017 Cibdol aloittaa toimintansa

Kuusi vuotta sitten Cibdolin perustajat aloittivat CBD-tuotannon ja vuonna 2017 perustettiin yhdessä tuumin yritys nimeltään Cibdol. Yhtiön tavoite oli ryhtyä itsenäiseksi ja omavaraiseksi ravinne- sekä ruokatuotteiden valmistajaksi, ja tarjota asiakkaille mahdollisimman hyviä Cibdol kokemuksia.

Tänä päivänä tämä vakaa yritys tuottaa markkinoille laadukkaita CBD- ja CBD-öljyjä sekä muita hampputuotteita. Viimeisen 2 vuoden aikana yritys on kasvanut tasaisesti ja se tekee suuria panostuksia varmistaakseen tuotteidensa laadun ja saatavuuden huipputason. Cibdolin tavoite on tuottaa markkinoille turvallisia ja laadukkaita kannabistuotteita asiakastyytyväisyys edellä.

Cibdol CBD öljyjen vahvuudet

CBD-öljyjä löytyy verkkokaupan valikoimista montaa eri vahvuutta. Tarjolla on 2-, 4-, 5-, 10-, 15-, 20-, 30- ja 40-prosenttisia valmisteita. Öljyjen vaikuttava aine, CBD, on ammattimaisesti uutettu, suodatettu ja puhdistettu luonnollisen kokemuksen takaamiseksi.

Kaikki tuotteet on testattu riippumattomasti, jotta niistä saadaan käyttäjälleen maksimaalinen ja kokonaisvaltainen hyöty. Ainutlaatuisen kokemuksen takaa CO2-tekniikkaa hyödyntävä uuttamisprosessi, joka takaa puhtaan ja turvallisen lopputuotteen.

Toimitusajat

Cibdol tarjoaa ensiluokkaisen toimituksen tuotteilleen. Paketti saapuu perille turvallisesti, varmasti ja kohtuullisessa ajassa huomaamattomassa ja merkitsemättömässä paketissa. Yrityksen käyttämät kuljetusliikkeet tarjoavat aina jäljityksen tilatuille paketeille, joten pystyt helposti seuraamaan toimituksen etenemistä. Seurantatunnuksen saat aina sähköpostiisi, kun tilaus on lähetetty matkaan.

Suomeen paketti saapuu tavallisesti 3–6 arkipäivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Toimituskulut Euroopan sisällä ovat normaalisti 4,95 €, mutta tehdessäsi vähintään 25 € tilauksen, saat toimituksen veloituksetta. Voit myös valita pikatoimituksen, jonka hinta on 9,95 € – 12,95 €, ja pakettisi saapuu perille jo 1-2 päivän kuluttua. Otathan huomioon, että lomakaudet ja muut ruuhkat saattavat hieman pidentää toimitusaikoja.

Maksutavat

Tällä hetkellä verkkokaupasta tilatessa maksutapana voi käyttää Visa ja MasterCard -maksukortteja, tai vaihtoehtoisesti tilauksen voi maksaa tilisiirrolla. Saksasta tilatessa voit käyttää myös Giropay tai Sofort-maksutapoja, ja iDeal on käytössä hollantilaisille asiakkaille. Tilauksen voi tehdä mistä tahansa Euroopan Unionin sisällä. Valitettavasti maksutavaksi eivät kelpaa prepaid-luottokortit.

Asiakkaiden Kokemuksia Cibdol tuotteista

Cibdol kokemuksia löytyy etenkin Trustpilotista valtava määrä. Cibdol on saanut melkein 12 000 arvostelua ja yleisarvosana on 4.7

cibdol-trustpilot

Yleisesti ottaen ihmiset antavat eniten kiitosta nopeasta toimituksesta ja tuotteiden laadusta.

cibdol-kokemuksia-trustpilot

Cibdol on Suomessa myös hakusanojen perusteella suosituin verkkokauppa CBD-tuotteiden saralla. ”Cibdol” -brändiä haetaan tuhansia kertoja kuukaudessa Googlessa suomalaisten toimesta.

Onko sinulla kokemuksia Cibdol:ista? Jaa kokemukset meille!

Sivustomme käyttää evästeitä

Hyväksy Lue Lisää