Formula Swiss 2022

CBD.FI / Kokemuksia / Formula Swiss

Tuotevalikoima

    öljyt voiteet kapselit lemmikit

Arvosana : 4/5

4/5
  • positive Laadukkaat tuotteet
  • positive Mahdollisuus valita 0 THC-pitoisuus
  • negative Nettisivut kaipaavat päivitystä

Tietoa kaupasta

  • Hampun alkuperä: Sveitsi
  • Perustettu: 2013

Toimitus

  • Toimitusaika: 4-7 arkipäivää
  • Toimituskulut: 9.95€
  • Ilmainen toimitus: Yli 150€ tilauksille

formula-swiss-etusivu

Tästä artikkelista löydät meidän kokemukset Swiss Formulasta ja heidän tuotteistaan. Kerromme Formula Swiss tuotevalikoimasta, hinnoista, toimituskuluista ja maksutavoista. Artikkelin lopusta löydät meidän arvioimme Swiss Formulasta. 

Formula Swiss on sveitsiläinen perheomisteinen yhtiö, joka tuottaa markkinoille lukemattomia tuotteita erityisesti hyvinvoinnin ja kosmetiikan saralla. Yhtiöllä on konttoreita lukuisissa maissa Euroopassa sekä Aasiassa. Asiakkaita on peräti 60 eri maassa ja yleisesti asiakkailla on hyvin positiivisia Formula Swiss kokemuksia.

Formula Swiss toimii Sveitsin ja EU-alueen lainsäädännön mukaan. Kaikilla tuotteilla on Euroopan Unionin CPNP-sertifikaatti (Cosmetic Products Notification Portal).

Kaikki Formula Swiss -tuotteet valmistetaan korkeimpien mahdollisten laatustandardien mukaan ja noudattamalla GMP-ohjeistuksia (Good Manufacturing Practices). Tuotteet testataan kolmannen osapuolen toimesta arvostetuissa laboratorioissa Sveitsissä, mikä takaa korkean laadun. Monivuotisen historiansa aikana Formula Swiss ei ole joutunut hylkäämään laboratoriotestaustensa perusteella yhtäkään tuotetta, ja myös asiakasvalitusten vähäisyys kertoo tarinaa tuotteiden turvallisuudesta. Kuluttajilla on hyviä Formula Swiss kokemuksia.

Kaikkien Formula Swiss -tuotteiden pakkauksissa on QR-koodi, jonka avaamalla käyttäjät voivat lukea lisää tuotteiden sisällöstä, niihin käytetyistä ainesosista ja valmistusmenetelmistä.

Formula Swiss soveltuu erinomaisesti myös suomalaiskuluttajille, sillä yhtiöllä on suomenkielinen sivusto ja toimitukset Suomeen onnistuvat vaivattomasti. Monilla suomalaisilla on varsin onnistuneita Formula Swiss kokemuksia.

Formula Swiss tuotevalikoima

Formula Swissin tuotevalikoima on tavattoman laaja, minkä ansiosta asiakkailla on hyviä Formula Swiss kokemuksia monista eri tuotekategorioista. Yhteensä erilaisia tuotteita on kehitetty jo yli 350 kappaletta ja uusia lisäyksi tulee tasaisesti.

Valikoima kattaa laajasti eri tuotekategorioita. Nettisivuilta löydät muun muassa CBD-öljyjä, voiteita, rasvoja, CBD-vapeöljyjä sekä kattavan tarjonnan lemmikkieläimille suunnattuja tuotteita. Lisäksi oma kategoriansa on CBG-öljyille, joissa on CBD ja CBG ovat yhdistetty luonnonmukaiseen MCT-öljyyn.

Lähes kaikista tuotteista on saatavilla lukuisia eri vaihtoehtoja, mukaan lukien eri makuja ja CBD-pitoisuuksia. Tämän ansiosta yhtiön tuoteportfoliosta löytyy varmasti jokaiseen makuun ja tarpeeseen sopiva tuote.

Tuotevalikoimaan tutustuminen on Formula Swissin sivuilla helppoa, sillä kaikki tuotekategoriat ovat selkeästi jaettu omiksi osastoikseen sivuston yläpalkkiin. Kauppa on helppo käyttää myös mobiililaitteilla.

Formula Swiss CBD-öljyjen maut ja vahvuudet

Lähes kaikista Formula Swiss -tuotteista on saatavilla useampia eri pitoisuuksia. Tyypillisesti CBD-öljyjen vahvuudet vaihtelevat välillä 3–30 %. CBG-öljyjä on saatavilla 1 % ja 6 % vahvuisina.

Kaikki öljyt toimitetaan 10 millilitran pulloissa, joissa on lääkepipetit annostelun helpottamiseksi. Tästä pullokoosta irtoaa noin 270 tippaa, ja tuotteita suositellaan käytettävän muutama tippa päivittäin. Kaikki yhtiön CBD-öljyistä ovat liuotettu joko oliiviöljyyn tai hampunsiemenöljyyn.

Öljyistä on saatavilla useita eri makuja, kuten appelsiini, mansikka ja vanilja.

Formula Swiss hampun alkuperä

Formula Swissin ilmoituksen mukaan sen käyttämä hamppu on valmistettu Sveitsissä luomuperiaatteiden ja hyvien tuotantotapojen standardien mukaisesti. Yhtiö noudattaa muun muassa GMP, ISO 9001- ja ISO 22716-2007 -standardeja, mikä takaa hampun korkean laadun kaikissa tuotteissa.

Kaikissa Formula Swissin täyden spektrin CBD-öljyissä THC-pitoisuus on 0,2 % ja täyden spektrin CBD-öljyissä, kosmetiikassa ja vape-öljyissä pitoisuus on pyöreä nolla.

Sisätiloissa tapahtuvassa kasvatuksessa hyödynnetään huippuluokan LED-lamppuja, joiden hyötysuhde on 2,8 µmols/joule. Tämän ansiosta energiankulutus voidaan pitää mahdollisimman pienenä ja tavoitetaan mahdollisimman suuri hyötysuhde jokaista käytettyä wattia kohden.

Toisin kuin monet muut hamppua sisätiloissa kasvattavat valmistajat, Formula Swiss ei lisää kasvihuoneisiinsa keinotekoisia CO2-lähteitä tuotantoprosessin nopeuttamiseksi. Tämän sijasta yhtiön kasvihuoneissa hyödynnetään luonnollista ilmavirtaa ja samalla kasveja käytetään puhdistamaan ilmasta epäpuhtauksia luontoäidin toiminnan helpottamiseksi.

Yhtiön tuotteiden kannabinoidiprofiili ja terpeenipitoisuudet mitataan kolmannen osapuolen laboratorioissa Sveitsissä. Testitulokset julkaistaan yhtiön verkkosivuilla ja jokaisesta CBD-tuotteen pakkauksesta löytyy reitti kyseisen tuotteen tuotantoketjun selvittämiseksi.

Toimitusajat ja palautukset

Suomalaiset voivat tilata Formula Swiss -yhtiön tuotteita helposti yrityksen omilta suomenkielisiltä verkkosivuilta. Tuotteet toimitetaan Suomeen UPS-kuriiripalvelun välityksellä ja tavallisesti paketit saapuvat perille 4–7 arkipäivän kuluessa.

Tilatessasi sinun ei tarvitse huolehtia tullimaksuista, sillä kaikki tuotteet toimitetaan Sveitsistä käsin. Formula Swiss huolehtii puolestasi mahdollisista tullimaksuista ja arvonlisäverosta.

Tuotteilla pois lukien henkilökohtaiset hygieniatuotteet ja ravintolisät on myös 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote palautetaan vahingoittumattomana ja avaamattomassa pakkauksessa. Ennen palautuksen tekemistä sinun on otettava yhteyttä yhtiön asiakaspalveluun nettisivulta palautuksen hyväksymiseksi.

Maksutavat

Formula Swissin sivuilla voit maksaa käyttäen kaikkia suosituimpia maksumenetelmiä. Listalta löytyvät muun muassa Visa, Mastercard, American Express, lasku, ennakkolasku, Apple Pay, PayPal, Klarna ja Sofort. Tuotteiden maksaminen on mahdollista myös Bitcoinia käyttäen.

Mikäli päätät tilata tuotteita laskulla, saat laskun tuotteiden saapumisen yhteydessä. Maksu tulee tehdä laskussa ilmoitettujen tietojen mukaisesti korkeintaan 14 päivän kuluessa.

Meidän kokemukset Formula Swiss tuotteista

Tuotteiden hintalaatu-suhde on meidän mielestä hyvä. Annamme runsaasti plussaa Formula Swissille heidän laajasta tuotevalikoimasta, sekä mahdollisuudesta päättää THC-pitoisuus (alle o.2 tai 0) sekä runsaasta valikoimasta eri CBD-vahvuuksia. On myös hienoa, että Swiss Formula hyväksyy maksuvaihtoehtona jopa Bitcoineja.

Ainoa asia mikä meitä häiritsee ovat nettisivut. Sivut kaipaisivat hieman päivitystä, etenkin sisällönpuolesta. Muutoin meidän kokemukset Formula Swiss:istä ja heidän CBD-tuotteista ovat pelkästään positiivisia.

 

Sivustomme käyttää evästeitä

Hyväksy Lue Lisää