Naturecan Kokemuksia 2022

CBD.FI / Kokemuksia / Naturecan Kokemuksia

Tuotevalikoima

  öljyt kapselit lemmikit muut kannabinoidit

Arvosana : 5/5

5/5
 • positive Kaikki öljyt ovat täyden spektrin öljyjä
 • positive Valikoimista löytyy myös lisäravinteita
 • positive Nallekarkit ovat iso plussa
 • negative Ei tarjoa pikatoimitusta

Tietoa kaupasta

 • Hampun alkuperä: Yhdysvallat
 • Perustettu: 2019

Toimitus

 • Toimitusaika:
 • Toimituskulut:
 • Ilmainen toimitus: Yli 45€ tilauksille

Alennuskoodi

3FOR2CBD

Ota 3, Maksa 2

naturecan-etusivu

Naturecan on kansainvälisesti toimiva yhtiö, joka valmistaa ja myy CBD-tuotteita. Alun perin Naturecan on lähtöisin Yhdysvalloista, mistä myös sen käyttämä hamppu on peräisin. Naturecanilla on alalla varsin hyvä maine ja arvosteluiden perusteella useimmilla yhtiön asiakkailla on positiivinen kokemus asioinnista.

Naturecan toimii yhteistyössä Kalifornialaiset BAS Researchin kanssa. Kyseisellä laitoksella on Yhdysvalloissa sertifikaatti kannabistuotteiten valmistamiseen. Tämä toimii takeena korkeasta laadusta ja turvallisuudesta. Yhdysvallat on CBD-öljyjen saralla yksi maailman tiukimmin säännellyistä markkinoista, ja vain tarkat kriteerit täyttävä toimija voi saada virallisen sertifikaation.

Naturecanin kaikki tuotteet ovat myös GMO-vapaita ja vegaanisia. Tuotevalikoima uudistuu jatkuvasti ja kaikkien tuotteiden alkuperä on jäljitettävissä tuotteiden turvallisuuden varmistamiseksi. Suomalaistilaajille kaikki Naturecan-tuotteet lähetetään Iso-Britannian varastolta, minkä ansiosta tuotteen hinta ei kasva ylimääräisten tullimaksujen vuoksi.

Naturecan Alennuskoodi

Naturecan ja CBD.fi -sivusto tekevät tiivistä yhteistyötä. Naturecan tarjoaa CBD.fi -sivuston kautta tulleille asiakkaille seuraavanlaisen alennuskoodin:

Naturecan tuotevalikoima

Merkittävin Naturecan-tuotekategoria CBD-öljyt. Kaikki öljyistä ovat täyden spektrin öljyjä eivätkä ne sisällä lainkaan THC:ta. Öljykohtaiset tiedot voit lukea niiden omilta tuotesivuilta.

Tavallisten CBD-öljyjen lisäksi Naturecan-nettikaupasta voit ostaa GBG-öljyjä sekä CBD-öljyn ja melatoniinin yhdistelmätippoja univaikeuksien hoitoon. Erillisen taulukon ja laskimen avulla voit selvittää, mikä on tuotteen sopiva annostus itsellesi.

Mikäli mielessä on jokin muu tapa nauttia CBD:tä kuin öljyt, kuuluvat Naturecan-kaupan valikoimiin myös muut vaihtoehdot, kuten karkit, CBD-kapselit ja välipalat. Näiden vahvuudet ovat tyypillisesti vähemmän kuin varsinaisten CBD-öljyjen, mutta suuremmalla annostuksella saavutetaan toivottu vaikutus. CBD-tuotteen voit siis nauttia lukuisilla eri tavoilla. Karkit, kapselit ja välipalat eivät sisällä yli 0,01% THC:tä.

 

Oma kategoriansa on myös Naturecan-ihonhoitotuotteille, kuten kasvovoiteille ja aknen hoitoon tarkoitetuille kasvolapuille. Myös eläimille on oma tuote kategoriansa, josta löytyy yksi oma CBD-öljynsä kissoille, koirille ja hevosille.

CBD-tuotteiden lisäksi Naturecan-verkkokaupan valikoimiin kuuluu laaja kirjo erilaisia lisäravinteita, kuten vitamiineja, aktiivihiiltä, kalanmaksaöljyä sekä teeuutetta. Proteiinijauheille on niin ikään omistettu oma kategoriansa, ja täältä löydät muun muassa heraproteiinia, aminohappoja sekä kreatiinimonohydraattia.

Tarjontaan kuuluu myös CLA, joka tunnetaan luonnollisena rasvanpolttajana ja lihasmassan tukijana.

Naturecan CBD-öljyt

Tuotteiden vahvuudet vaihtelevat. Tällä hetkellä miedoin vaihtoehto on 3% CBD-öljy ja vahvin 40% CBD-öljy, joten jokaiseen tarpeeseen löytää sopiva vaihtoehto. Kaikkien Naturecan-tuotteiden tiedot, CBD-pitoisuuden mukaan lukien, voit tarkistaa tuotteiden omilla sivuilla.

Naturecan-öljyjen vahvuudet:

3% CBD-öljy
5% CBD-öljy
10% CBD-öljy
15% CBD-öljy
20% CBD-öljy
30% CBD-öljy
40% CBD-öljy
10% CBG-öljy
20% CBG-öljy
10% + 10% CBD+CBG

Eri makuja öljyistä ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla. Naturecan-karkeista onkin sitten saatavana useampaa eri vaihtoehtoa, kuten kirpeitä ja makeita nallekarkkeja. Myös suun kautta nautittavista kapseleista on saatavana muutamaa eri vaihtoehtoa.

CBD-öljyjä on lisäksi saatavana kahdessa eri pullokoossa, 10ml ja 30ml. Kaikki Naturecan-pullot ovat pipettipulloja, joka tekee annostelusta helppoa. Tuotteen hinta vaihtelee pullokoon ja öljyn vahvuuden mukaan. Eri vahvuuksista ja tuotteiden annostelusta voit lukea lisää Naturecan-sivustolta löytyvistä oppaista.

Hinnat

CBD-öljyistä edullisin on kolmeprosenttinen CBD, jonka hinta on 23,90€ per 10ml pullo. Hinnat määräytyvät CBD-pitoisuuden mukaan ja arvokkain 40% CBD kustantaa 174,90€ kymmentä millilitraa kohden.

Naturecan hampun alkuperä

Kaikki Naturecan-tuotteet ovat valmistettu Yhdysvaltalaisesta hampusta. Naturecan kävi perustamisensa alkuvaiheessa neuvotteluja kymmenien lisnesoitujen hamppuvalmistajien kanssa ympäri maailmaa, ja lopoulta hamppu päätettiin hankkia Kalifornialaiselta BAS Research -yhtiöltä.

Yhdysvallat on yksi maailman tiukimmin säännellyistä markkinoista lääketieteellisten tuotteiden saralla. Tämän ansiosta Naturecan pystyy jäljittämään kaiken käyttämänsä hampun alkulähteille ja saada tarvittavia tietoja tuotantoprosesseja koskien.

Naturecan kertoo arvoihinsa kuuluvan olennaisesti, että se voi seurata CBD-tuotteidensa kehitystä aina hampun kasvattamisesta siihen asti, kun asiakas tilaa tuotteita kotiovelleen. Tämä on asiakkaan kannalta hyvin positiivinen toimintatapa, sillä tarpeen tullen myös asiakas voi saada lisää tietoja käyttämiensä Naturecan-tuotteiden alkuperästä heti tänään tai korkeintaan muutamassa päivässä.

Hamppua valmistava BAS Research hyödyntää koko hamppukasvin uutteen suodattaen pois luonnottomat ainesosat. Tämän ansiosta esimerkiksi hyönteismyrkyt päätyvät tuotteesta pois ennen hyvin alkuvaiheessa.

Kaikki yhtiön CBD-öljyt ja muut tuotteet ovat tarkistettu kolmansien osapuolien toimesta ennen, kuin niitä myydään asiakkaille. Tästä Naturecanille voi antaa kyllä täydet pisteet – jokainen tuote on varmasti turvallinen.

Toimitusajat ja palautukset

Kaikki tilaukset toimitetaan 3-10 arkipäivän kuluessa. Toimituskulut Suomeen ovat 5.99€ ja yli 45 euron tilauksille Naturecan tarjoaa ilmaisen toimituksen.

Kaikilla Naturecan-tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote on alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Mikäli et halua pitää tuotetta, lähetä se takaisin nettisivuilla ilmoitettuun osoitteeseen. Mikäli palautus johtuu tuotteen viallisuudesta, korvaa Naturecan palautuksesta aiheutuvat kulut, kuten postimaksun. Muissa tapauksissa palautuksesta aiheutuvat kulut jäävät omalle vastuullesi.

Maksutavat

Tuotteiden maksamiseen Naturecan-site tarjoaa yleisimmät vaihtoehdot: Visa, Mastercard ja Klarna. Viimeksi mainitun avulla tuotteiden maksaminen onnistuu laskulla. Mikäli valitset Klarnan laskun, toimitetaan se sinulle tilauksen yhteydessä. Laskun voi sitten maksaa 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Meidän Naturecan Kokemuksia

Naturecan on CBD-kauppana meidän mieleen. Sivustolta löytyy runsaasti CBD-öljyjä, jotka kaikki ovat täyden spektrin öljyjä. Plussaa annamme myös nallekarkeista sekä lisäravinteista, joita on ei yleensä löydä Suomalaiselle suunnatuista verkkokaupoista.

naturecan-kokemuksia-suomiarvostelut

Naturecan arviot suomiarvostelut -sivustolla

Kaivoimme myös internetin syövereistä muiden jakamia kokemuksia Naturecanista. Sekä Suomiarvostelut -sivustolla ja Trustpilotissa kokemukset ovat hyviä. Naturecan vastaa myös aktiivisesti ihmisten antamiin palautteisiin, joka kielii hyvästä asiakaspalvelusta. Voimme Suositella lämpimästi Naturecania uusille ja kokeneemmille CBD-tuotteiden ystäville

naturecan-kokemuksia-trustpilot

Sivustomme käyttää evästeitä

Hyväksy Lue Lisää