Tietoa sivustosta

CBD.fi sivuston takana toimii CBD-harrastaja. Oma CBD-matkani alkoi Huhtiikuussa 2020, hyvin pian pandemian puhkeamisen jälkeen. Jatkuva sisällä oleilu ja harrastusten hetkellinen kuoleminen johti unettomuuteen. Minulla meni viikko kausia painiessani unettomuuden kanssa. Sain kuitenkin katkaistua tämän unettomuus kierteen CBD-öljyn avulla, voit lukea siitä lisää täältä.

Aloin toden teolla kiinnostua CBD-öljyistä ja sen hyödyistä. Koin, että CBD-öljy on parantanut elämänlaatuani niin merkittävästi, että halusin opella optimoimaan CBD-öljyn käytön ja nähdä voiko tästä tulla vielä parempi olo. Käytin paljon aikaa lukiessani kirjallisuutta aiheesta, tutkien internetin syövereitä ja ahmien lisää tietoa aiheesta.

Lokakuussa 2020 tein kaupat cbd.fi -domainista ja päätin että alan jakamaan tietoa CBD:stä tällä sivustolla. Koin että valtamedia ei kirjoita asiasta paikkaansapitäviä artikkeleita, siispä päätin että alan itse kirjoittamaan aiheesta. Toivon syvästi että, muutkin löytävät CBD:stä apua, olipa vaiva sitten mikä tahanasa.

Sivusto saa komission meidän sivuston kautta ostetuista tuotteista. Nämä komissiot antavat minulle aikaa keskittyä tämän sivun ylläpitämiseen.

Sivustomme käyttää evästeitä

Hyväksy Lue Lisää